19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSănătateCurățenia de toamnă se face mai ușor ca niciodată!

Curățenia de toamnă se face mai ușor ca niciodată!

Curățenia de toamnă este extrem de importantă, iar vremea de afara nu o face deloc mai ușoară, deoarece odată cu frunzele picate pe jos, ploaia și vremea instabilă, este extrem de ușor să aducem în interior mizerie. Mai mult decât atât, toamna este momentul prielnic pentru curățarea integrală a spațiilor, spălarea și curățarea textilelor și a covoarelor care iarna nu se pot usca cu ușurință și debarasarea de toate lucrurile care nu ne mai sunt esențiale. Igiena și curățenia în orice tip de spațiu, acasă sau la locul de muncă, sunt extrem de importante pentru buna funcționare a lucrurilor.

Printre cele mai importante suprafețe care trebuie curățate cât mai des și cu minuțiozitate sunt podelele. Acestea vin în contact direct cu exteriorul, iar bacteriile se dezvoltă cu ușurință pe aceste suprafețe și astfel, este extrem de ușor să își continue dezvoltarea, dacă soluțiile potrivite nu sunt folosite în timp util.

În cazul covorașelor și mochetelor de la intrările clădirilor mari, acestea trebuie curățate și aspirate ori de câte ori este nevoie, cu mare atenție și bineînțeles, utilizând produse de cea mai înaltă calitate și aspiratoare de lichid și praf.

Alte produse importante sunt consumabilele din gama de produse din hartie Tork, care sunt printre cele mai importante pentru menținerea curățeniei și sunt perfecte pentru ștergerea și dezinfectarea suprafețelor, tocmai pentru că sunt de unică folosință. Nu este recomandată utilizarea cârpelor din material textil, deoarece acestea captează microbi și mai degrabă ajută la răspândirea acestora, decât la eliminarea lor.

În plus, pe lângă utilizarea produselor din hârtie pentru ștergerea suprafețelor, trebuie să fie prezente în grurile sanitare atât hârtia igienică, cât și prosoape de hârtie pentru ștergerea mâinilor dupa spălare.

Toate încăperile trebuie să fie impecabile din orice punct de vedere, mai ales băile și bucătăriile unde riscul pentru îmbolnăvire este mult mai ridicat. În privința grupului sanitar, păstrarea unei igiene și a unei curățenii cât mai amănunțite este obligatorie, deoarece este locul în care se dezvoltă și se înmnulțesc cel mai repede bacteriile, virușii și microbii. Cele mai puternice produse pentru combaterea înmulțirii bacteriilor sunt detergenții profesionali pentru toalete.

Bineînteles, nu trebuie neglijate nici încăperile de lucru sau mobilerul din acestea, sau instrumentarul folosit de zi cu zi. Pentru suprafețe, este recomandat să se folosească aspiratoare și mașini de curățenie profesionale, înainte de uitlizarea detergenților. Astfel, se elimină orice urmă de praf, iar bacteriile nu au nicio șansă să își continue dezvoltarea. Apoi, suprafețele trebuie să fie curățate cu atentie pentru a nu lasa spatii necuratate sau urme de praf. În privința podelelor, trebuie folosiți detergenți pardoseală, împreună cu mopuri profesionale, pentru un plus de strălucire și siguranță.

 

Curățenia și igiena reprezintă cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Mediul în care trăim este ideal pentru dezvoltarea și înmulțirea acarienilor și a bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm sănătatea. Pregătește-te de sezonul rece folosind cele mai bune produse profesionale pentru curățarea și igienizarea spațiilor!

 

 

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă