Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Cum se numără paturile de spital: Avem peste 4000, acum o săptămână aveam 1150 plus 100

Unul dintre secretarii de stat în Ministerul Sănătății a avut o ezitare, duminică seară, atunci când a fost întrebat câte paturi de ATI au spitalele din România pentru pacienții diagnosticați cu Covid.

Mihai Diac 0 comentarii

25.10.2020 - 19:20

Unul dintre secretarii de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu (34 de ani), a avut o ezitare, duminică seară, atunci când a fost întrebat câte paturi de ATI au spitalele din România pentru pacienții diagnosticați cu Covid.

Secretarul de stat a susținut că Ministerul Sănătății are o evidență foarte clară a numărului de locuri la ATI pentru cazuri de Covid. Totuși, când a fost rugat să spună câte asemenea paturi există, oficialul MS a ezitat.

"Avem 4000 și ceva de paturi. Acum o săptămână erau 1150, plus 100 la București", a răspuns dr. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Comentarii