Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să găsești cel mai rapid prețul unei analize medicale?

Cum să găsești cel mai rapid prețul unei analize medicale?

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 06.08.2018 - 15:09

Timpul a căpătat o valoare considerabilă în zilele noastre, depășind clișeul "Timpul înseamnă bani". Vorbim aici de relații interumane și chiar de relația cu propria persoană, relații care gravitează în jurul timpului. Românii, nu numai cei din generația tânără, caută soluția cea mai rapidă pentru eficientizarea timpului, folosindu-se de vastul și indispensabilul Internet: putem cumpăra produse fără să fim nevoiți să plecăm de acasă, banking-ul online ne simplifică plata facturilor, putem să ne facem rapid itinerarul unei călătorii, precum și rezervările necesare, putem căuta ușor numere de telefon, adrese și rute ce ne ajută să ajungem la destinație, putem compara prețurile diferitelor produse și servicii. Dar cum putem găsi cel mai rapid prețul unei analize medicale?

Urgențele medicale reprezintă situații de stres care necesită informații specializate la îndemână. În lipsa acestora, se poate întârzia soluționarea problemei medicale, ba mai mult, se poate ajunge la agravarea acesteia. Luarea unei decizii pe repede înainte nu este o soluție recomandată, ci informarea eficientă și sigură bazată pe comparație.

Se naște întrebarea: Cum eficientizăm timpul când ziua are doar 24 de ore?

Indiferent că este vorba de accesarea unui serviciu medical pentru sine sau pentru un membru al familiei, sănătatea este o prioritate, motiv pentru care tot mai mulți români adoptă calea clinicilor private, fie din motive de igienă, fie pentru atenția sporită acordată pacienților.

Mediprice vine pe piață ca noul portal de comparare a serviciilor medicale, inclusiv a prețurilor acestora și este un instrument gratuit de ajutor pentru orice persoană care dorește să acceseze într-un timp scurt informații despre clinicile private, medicii practicanți, serviciile medicale oferite și nu în ultimul rând, despre orarul clinicilor. Digitalizarea a adus la suprafață și beneficiile unei platforme de comparare a prețurilor medicale, nu numai a bunurilor de larg consum. Pentru inițiatorii platformei, sănătatea este un stil de viață, astfel că au facilitat procesul de comparare pentru a fi lesne de înțeles atât pentru Millenials, cât și pentru Baby Boomers.

Noua platformă medicală a luat naștere din nevoia dezvoltatorilor proiectului de a avea acces mai rapid la prețurile unor analize medicale și astfel, după nici 1 an de existență pe piață, s-a dovedit a fi de folos pentru cei care optează pentru serviciile medicale private. Mediprice colaborează în prezent cu peste 70 de clinici private atât din țara, cât și din străinătate, iar utilizatorii platformei pot afla primii de anumite discount-uri în funcție de sezonalitatea acestora.

Cu siguranță cei mai mulți dintre români au fost puși cel puțin o dată în situația în care au avut nevoie urgentă de o consultație de specialitate. Din cauza faptului că până acum nu a existat această platformă, introducerea în motoarele de căutare a exemplului “consultație dermatologie”, returna o multitudine de rezultate ale unor cabinete/clinici, utilizatorul fiind nevoit să intre pe site-urile fiecăreia în parte pentru a studia clinica, locația, medicii, prețul etc., acțiune care necesită timp.

Prin accesarea site-ului www.mediprice.ro și cu o simplă căutare care durează mai puțin de 1 secundă se pot găsi mai multe variante de clinici medicale private care practică serviciul medical dorit. De exemplu, cea mai uzuală analiză medicală este hemoleucograma, analiza sângelui. Astfel, în funcție de locația precizată, în acest caz București, Mediprice generează 3 clinici, cu prețuri începând de la 20 de lei, dintre care cea mai apropiată este la doar câțiva kilometri distanță.

În măsura în care pacientul nu dorește o programare imediată, acesta are opțiunea de a „pune pe listă” și de a compara serviciile ulterior, fără a fi nevoie să se autentifice, putând în același timp să-și însumeze costul total al analizelor dorite.

Structura bazei de date Mediprice este una complexă, cuprinzând peste 7000 de servicii medicale și este într-o continuă dezvoltare. Specializările sunt structurate astfel încât pacientul să poată găsi rapid analiza sau investigația dorită sau poate apela la motorul de căutare disponibil în site, unde introducerea unor cuvinte uzuale întoarce rezultate cu denumiri academice medicale (de exemplu "puroi măsea" = drenaj abces dentar).

Obiectivul platformei este stabilirea unei legături între vizitatorii website-ului și clinicile medicale private înscrise pe mediprice.ro prin redirecționarea acestora către clinica aleasă în baza unor criterii personale de selecție.

Informații cu conținut medical la îndemâna oricui

Să nu considerăm niciodată că toate informațiile de pe internet sunt reale și utile, mai ales cele cu conținut medical. În condițiile în care în online există o sumedenie de informații medicale neavizate, pacientul poate fi foarte ușor dezinformat și ulterior se poate orienta către autodiagnosticare și automedicație, ceea ce nu este în avantajul lui.

De aceea, accesul cât mai rapid la informații medicale complete în vederea consultării unui specialist în domeniu, de acum înainte, se poate realiza prin platforma Mediprice.

 

 

 

Comentarii

loading...