7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSănătateCultele religioase sint chemate în ajutor pentru vaccinare de premierul Cîțu

Cultele religioase sint chemate în ajutor pentru vaccinare de premierul Cîțu

După mai multe întâlniri cu mediul de afaceri, Florin Cîțu a spus că are o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase.

Întrebat ce le va cere, Cîțu a răspuns: „să susțină această campanie de vaccinare. Vaccinarea este singura soluție de a ieși din pandemie, de a ne asigura că nu vom avea alt val 4,5,6 sau 7”.

Județul Sibiu este pe locul 3 în țară la vaccinare, „dar trebuie să facem mai mult, să introducem vaccinul în zona rurală. Mă văd cu reprezentanții cultelor să vedem cum putem face campania să meargă mai departe”, afirmă premierul.

Întrebat dacă este mulțumit de ritmul campaniei, Cîțu a spus: „campania trebuie văzută prin filtrul a ceea ce se întâmplă cu pandemia din România azi. Avem un număr din ce în ce mai mic de persoane confirmate pozitiv, de persoane internate la ATI, campania a dat rezultate. Poate fi accelarat ritmul sau redus în funcție de pandemie. Am încredere că vom ajunge și la celelalte cifre în perioada următoare. Lucrurile merg în direcția bună, nu mă îngrijorează în acest moment”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Acțiune de amploare a Europol. Trei persoane au fost arestate în Spania, ca urmare a activității de trafic de migranți

O operațiune comună a Poliției Naționale spaniole (Polícia National) și a Gărzii Civile spaniole (Guardia Civil), sprijinită de Europol, a dus la arestarea a...

Comisia Europeană prezintă cele mai puternice computere din UE

Comisia Europeană anunță punerea în funcțiune, în Spania, a unui nou supercomputer și prezintă, în acest context, o listă cu cele mai puternice computere...

Șefa Senatului Poloniei se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Șefa Senatului Poloniei, Małgorzata Kidawa-Błońska, se află, în ziua de 18 martie 2024, la București, unde se întâlnește cu o serie de oficiali români....
Ultima oră
Pe aceeași temă