Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Corpul de control al MS a sancţionat mai multe unităţi medicale

Corpul de control al Ministerului Sănătăţii a sancţionat mai multe spitale din ţară pentru nerespectarea condiţiilor igienico-sanitare, a procedurilor de achiziţii şi a modului de organizare a activităţii medicale, a anunţat, luni, la Parlament, ministrul Sorina Pintea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.02.2019 - 19:51

"Am terminat şi evaluarea centrelor de permanenţă. Până la urmă, nu cred că importante sunt rapoartele în sine, ci ceea ce urmează după ce aceste controale au fost efectuate. (...) În primul rând este vorba de nerespectarea condiţiilor igienico-sanitare, proceduri de achiziţii, modul de organizare a activităţii medicale. (...) Fiecare raport (al Corpului de control -n.r.) s-a lăsat şi cu sancţiuni. Unele dintre ele au fost trimise Parchetului spre rezolvare. Acolo exista suspiciunea unei fapte penale", a spus Pintea, întrebată despre acţiunile Corpului de control, care a efectuat mai multe verificări la spitale din ţară.

Ministrul Sănătăţii a mai precizat că se va întâlni marţi cu toţi şefii direcţiilor de sănătate publică din ţară, ocazie cu care vor fi evaluaţi cu privire la modul în care şi-au făcut datoria şi vor fi analizate problemele care au apărut în judeţe.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD