Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dr. Alexandru Rafila

Care este durata spitalizării pentru pacienții cu Covid

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a precizat, luni seară, care este durata tratamentului în spital pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.07.2020 - 22:57

Profesorul dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a precizat, luni seară, la un post de televiziune, cât timp durează tratamentul în spital pentru un pacient infectat cu Covid.

Pentru un caz de gravitate ușoară, spitalizarea durează două săptămâni. Pentru un caz de gravitate medie, spitalizarea durează trei săptămâni, iar pentru un caz dificil, spitalizarea durează până la șase săptămâni. 

Deci un pacient dificil "blochează un pat de spital între trei și șase săptămâni", a precizat prof. dr. Alexandru Rafila.

Pe de altă parte, el a susținut că pacienții asimptomatici nu ar trebui tratați în spital ci la domiciliu.

Comentarii

loading...