Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brăila: Aproximativ 200 de cazuri de varicelă înregistrate în primele cinci luni

Aproximativ 200 de cazuri de varicelă au fost înregistrate în judeţul Brăila în primele cinci luni ale anului, cu 50 de cazuri mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit informaţiilor directorului Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Gabriel Ciochină.

Share

Rl online 0 comentarii

13.06.2019 - 13:33

"În primele cinci luni ale acestui an, medicii brăileni au comunicat 185 de cazuri de varicelă. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se observă o creştere a îmbolnăvirilor. Sunt cu 52 de cazuri mai multe. Varicela nu se află în Programul Naţional de Imunizare şi nu putem spune dacă aceste persoane erau sau nu imunizate cu vaccinul antivaricelă", a explicat dr. Ciochină.

Cele mai multe cazuri, respectiv 144, au fost raportate în mediul urban, în cel rural fiind 41 de cazuri, iar incidenţa cea mai mare este în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, respectiv 11-14 ani.

Comentarii

loading...