8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSănătateBenzile de albire a dinților pentru acasă - cea mai simplă soluție...

Benzile de albire a dinților pentru acasă – cea mai simplă soluție pentru cel mai frumos zâmbet

Un zâmbet larg, ce lasă să se vadă o dantură curată și strălucitor de albă, reprezintă cea mai bună impresie pe care o puteți face la orice fel de întâlnire, de fiecare dată. Tuturor ne plac persoanele vesele și zâmbitoare și fiecare dintre noi își dorește să fie o astfel de persoană. Acum, datorită evoluție tehnologiei, datorită accesibilității și prețurilor unor produse altădată exclusiviste, folosite doar în cabinetele medicilor stomatologi, un zâmbet strălucitor de alb se poate realiza și acasă, prin folosirea benzilor de albire a dinților.

Nu toți am avut privilegiul de a ne naște cu dinți albi, impecabili și cu un zâmbet larg și generos. În plus obiceiurile noastre de igienă, cele alimentare și unele vicii își pun și ele amprenta pe nuanța dinților noștri. De aceea, înainte de a face următorul pas în igiena noastră orală, care să ne lase să zâmbim tot mai des, trebuie să ținem seama de câteva obiceiuri la care nu trebuie să renunțăm.

Pentru plăcerea de a avea zâmbetul acela strălucitor, pe care îl admiram în atât de multe reclame, trebuie să avem grijă în primul rând de:

  • respectarea cu strictețe a igienei orale, 2-3 periaje dentare pe zi;
  • sa nu consumăm alimente prea reci sau prea calde;
  • sa vizităm medicul stomatolog măcar de 2 ori pe an;
  • să ne tratam problemele dentare imediat ce le constatăm, nu să așteptăm să ne doară;
  • dacă suntem fumători, să ne curățăm dinții cu  grijă sporită;
  • să folosim cu încredere ața dentară;
  • să folosim regulat apa de gură pentru o curățare cât mai eficientă.
     

Dacă suntem atenți la igiena noastră dentară și avem dinți curați și sănătoși merită să trecem la al doilea pas în a obține un zâmbet de invidiat. Este vorba de o operație de cosmetică dentară numită operația de albire a dinților.  Acest tratament dentar presupune aplicarea unei substanțe active de albire a dinților care poate să fie peroxid de hidrogen, ulei de nucă de cocos sau nano cărbune activ. Pentru a aplica această substanță pe dinți este nevoie fie de gutiere din plastic, în care să poată fi pus gelul de albire, fie de aplicarea pe dinți a unor benzi impregnate cu aceste substanțe de albire. Această operație se poate efectua cu succes atât în cabinetul unui medic stomatolog, cât și  confortabil și comod, acasă la dumneavoastră.

Cea mai simplă și la îndemână metodă pe care o puteți utiliza pentru a obține zâmbetul dorit este folosirea benzilor de albire a dinților pentru acasă de la DrWhite.ro. Aceste produse pot fi:

  • benzi  pentru albirea dinților cu Peroxid de Hidrogen;
  • benzile cu gel de albire a dinților cu Ulei de Cocos pentru dinți sensibili;
  • benzi de albire a dinților cu Nano Cărbune Activ pentru dinți sensibili.
     

Simplu și ușor de folosit, în doar 30 minute de aplicare, benzile de albire a dinților vă pot aduce rapid nuanța dorită a dinților. Eficiența și durabilitatea rezultatelor poate fi influențată doar de răbdarea dumneavoastră de a ajunge la zâmbetul visat și de igiena alimentară adecvată de după.

Intră și tu pe DrWhite.ro și alege să zâmbești mai des!

Advertorial Romania Libera redactat și publicat de Agenția Edcora.

Cele mai citite

Clotilde Armand vrea blocuri pe spațiile verzi de lângă Lacul Băneasa. Nicușor Dan închide ochii la PUZ-ul fostei colege de partid

Informații despre un plan urbanistic zonal (PUZ) dat de Primăria Sectorului 1, prin care se aprobă construirea de blocuri pe un spațiu verede, în...

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

România vrea să fie partener cu Qatar și cu SUA pentru restabilirea păcii în Orientul Mijlociu

România vrea să fie partener cu SUA și cu statul Qatar pentru a obține restabilirea păcii în Orientul Mijlociu, a declarat premierul Marcel Ciolacu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă