Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avem 695 de morți în urma coronavirusului și peste 12.000 de cazuri confirmate

Încă două persoane infectate cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor decedate care fuseseră infectate a ajuns la 695, a anunțat, joi la prânz, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.04.2020 - 13:37

Ultimele două decese s-au produs în județul Bacău, victimele fiind doi bărbaţi, unul de 51 de ani, celălalt de 79 de ani.

Joi, 30 aprilie, la ora 13, numărul total de cazuri confirmate de coronavirus este de 12.240, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică din subordinea Guvernului României. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat în județul Suceava (2765 de cazuri), urmat de municipiul București și de județul Arad.

Dintre persoanele infectate cu coronavirus, pe teritoriul României au murit, în total, 695 de persoane, iar potrivit tuturor specialiștilor, România este încă pe panta ascendentă a acestei pandemii. 

Estimările arătau că punctul maxim al epidemiei Covid-19 s-ar atinge în România în jurul datei de 1 mai, care este mâine.

Comentarii