Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mierea de Manuka, cătina, vitamina C se numără printre ingredientele de la Vegis.ro care ajută la o stare de sănătate optimă datorită rolului lor protector și stimulator

Aliații pentru imunitate şi stare de sănătate optimă

Schimbarea de anotimpuri favorizează bolile respiratorii, prin urmare organismul are nevoie de aliați pentru a-și crește imunitatea. Un sistem imunitar puternic înseamnă atât protecție față de virusuri, cât și o capacitate crescută pentru organism de a depăși perioadele de boală

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2018 - 16:30

Alimentația echilibrată, un stil de viață sănătos, activitatea fizică pot contribui la menținerea unui sistem imunitar puternic. Alături de acestea, organismul primește ajutor și de la natură.

Mierea de Manuka, de pildă, este un remediu natural, cu proprietăți antibiotice și antivirale, care are beneficii și ca produs de îngrijire a pielii sau ca aliment de bază, consumat zilnic. Mierea de Manuka KFactor 16, de exemplu, conține minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, cu efecte antibiotice puternice și proprietăți de întărire a imunității. Pentru că este raw, conține și toate enzimele și complecșii prezenți în stupul de albine care ajută organismul uman în întărirea imunității.

Vitamina C este cel mai folosit supliment pentru imunitate. Ajută nu doar la creșterea acesteia, ci are o contribuție importantă și la reducerea oboselii, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și nu numai. Mai mult, pe Vegis.ro găsești Vitamina C naturală extrasă din fructe de măceș care are un randament superior datorită ratei rapide de absorbiție. Gustul plăcut face produsul ușor de acceptat pentru copii, iar faptul că nu conține zahăr îl recomandă și pentru persoanele cu diabet. De asemenea, în locul pastilelor masticabile, se poate consuma pulbere de măceșe – 1-2 lingurițe în cereale, la micul dejun – ajutând astfel organismul să reziste mai bine schimbărilor de temperatură.

Natura oferă un suport important organismului și prin cătină – un remediu tradițional și un antioxidant recunoscut. Siropul de cătină conține doar cătină și miere, presate la rece, proprietățile ingredientelor nefiind alterate. Fructele de cătină sunt situate în categoria celor mai puternice vitaminizante din flora României, fortifică și revigorează organismul, asigurând un bogat aport de vitamine (C, E, A, B1, B2, P) și substanțe minerale.

Citromicina este un alt produs care se dovedește un aliat puternic în lupta cu infecțiile virale, dar nu numai. Complexul de substanțe extras din semințele de grapefruit – ingredientul de bază al produsului - este un antibiotic cu spectru larg de acțiune, distrugând nu mai puțin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteză.

Menținerea unui sistem imunitar puternic este importantă mai ales în cazul copiilor. Aceștia sunt încă în creștere, iar imunitatea lor în formare, în timp ce expunerea la virusuri și bacterii este mult mai mare datorită colectivelor la care sunt expuși. Vegis.ro propune o soluție eficientă și, în același timp, delicioasă pentru cei mai mici. Borcanul Copiilor Veseli conține un amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri și semințe ce ocrotesc sănătatea. Acestea contribuie la tonifierea organismului și susține rezistența normal a acestuia prin conținutul de lăptișor de matcă, polen, păstură și miere. În cazul apariției tusei, spray-ul cu propolis și miere Gâtuleț fericit este 100% natural și nu conține alcool, fiind recomandat atât copiilor cu vârsta de peste 1 an, cât și adulților.

Comentarii

loading...