7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSănătate4 motive pentru a alege implantul dentar de la Dental Premier

4 motive pentru a alege implantul dentar de la Dental Premier

Serviciile de implantologie sunt disponibile astăzi în cadrul clinicilor de pretutindeni, iar interesul pentru acestea există. Oricine dorește să își îmbunătățească calitatea vieții, iar un astfel de serviciu este promițător în acest sens. Tehnologiile folosite astăzi pentru a realiza implantul dentar variază de la o clinică la alta, în funcție de investițiile pe care fiecare le-a realizat în aparatură și instruirea medicilor.

Din rândul celor care s-au evidențiat prin serviciile înalt calitative de implantologie oferite, Dental Premier este un nume care inspiră încredere celor care doresc să investească în sănătatea personală până la urmă, pentru că în asta se materializează un implant.

Motivele pentru care implantul dentar realizat în cadrul clinicii Dental Premier din București reprezintă un reper pentru publicul larg sunt numeroase și vizează atât avantaje practice, cât și financiare. Despre acestea, respectiv despre un pret implanturi dentare la Dental Premier în detaliu pot citi mai multe cei interesați online, pe dentalpremier.ro. Mai jos se regăsesc doar 4 motive pentru care serviciul de implant dentar realizat aici este de interes pentru public.

4 motive pentru care implantul dentar este un serviciu de top la Dental Premier

Iată care sunt aspectele ce încurajează pe cei cu unul sau mai mulți dinți lipsă să opteze pentru serviciul de implantologie disponibil în cadrul acestei clinici din București.

1.       Pregătirea și experiența medicilor implantologi

Mulți au rețineri când vine vorba despre astfel de servicii, pentru că nu sunt încrezători că medicul stăpânește cu succes tehnicile pe care le presupune un implant dentar. Gândind că este un tratament ce presupune tehnici complexe, moderne, apare instant și această preocupare. Într-adevăr, o astfel de procedură este de succes atunci când medicul implantolog deține atât experiența, cât și pregătirea necesară în domeniu. La Dental Premier, tratamentele cu implanturi dentare şi lucrări fixe în 24 de ore sunt efectuate de medici experimentaţi, cu mii de cazuri de succes la activ, ce vizează restaurări durabile, complexe și, mai ales, estetice, funcționale.

Clinica deţine Certificatul de excelență Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară şi Certificatul de excelență Fast & Fixed by Bredent, iar medicii sunt specialiști în chirurgie dento-alveolară și implantologie, cu studii în străinătate, care participă constant la cursuri internaționale de perfecționare, de actualizare, la workshop-uri etc.

2.       Implanturi dentare de calitate premium

Nu doar experiența medicului implantolog, ci și materialele utilizate își spun cuvântul vizavi de durabilitatea implantului de dinte. Reprezentat de o piesă din zirconiu, titan sau alte materiale biocompatibile, implantul constituie o metodă excelentă de înlocuire a unui dinte pierdut. La Dental Premier High Tech Dentistry se folosesc implanturi dentare rapide de o calitate premium, complet biocompatibile care se integrează cu succes în organism, fără a cauza neplăceri.

3.       Implanturile şi lucrarea fixă se realizează în doar 24 de ore!

În ce constă rapiditatea implantului realizat la această clinică? Este vorba despre faptul că sunt încărcate în aceeași zi cu inserarea șurubului ce înlocuiește rădăcina dintelui natural. Se folosesc lucrări dentare, respectiv coroane fixe, astfel că aspectul va fi identic cu al dinților naturali. Pentru că lucrările definitive se realizează după 2-6 luni, în funcție de pacient, pe durata tratamentului nu va exista disconfortul dinților lipsă, a unei masticații deficitare, pentru că lucrările fixe provizorii vor elimina astfel de neajunsuri. Dinții definitivi ficși vor fi realizați, după caz, din zirconiu, compozit, porțelan sau ceramică presată VIP.

4.       Calitatea vieții se va îmbunătăți considerabil

Imediat după efectuarea implantului dentar, o serie de avantaje se vor resimți. În primul rând, estetica feței, a zâmbetului va fi îmbunătățită. Spre deosebire de coroanele dentare care presupun șlefuirea dinților sănătoși pentru a fi aplicate, implantul elimină un astfel de inconvenient.

Senzația va fi aceeași ca în cazul dinților naturali, vor dispărea defectele de fonație, iar funcția de masticație va fi îmbunătățită – astfel prevenind problemele gastrice care apar de obicei în cazul  în care lipsește unul sau lipsesc mai mulți dinți.

Calitatea vieții este îmbunătățită și pe plan social, fapt datorat unei încrederi în sine crescute. Desigur că și pe partea fizică se va resimți confortul – dispare mobilitatea dinţilor, o consecință a protezelor mobile, dar și riscul de a apărea leziuni.

Acestea sunt numai 4 dintre motivele pentru care un implant dentar la Dental Premier va fi preferat în detrimentul serviciilor prestate de diverse clinici stomatologice. Ce alte avantaje oferă o astfel de intervenție stomatologică pot afla cei interesați accesând pagina oficială a clinicii: dentalpremier.ro.

Cele mai citite

FOTO. Schimbări de design și butoane noi. Cum ar putea arăta iPhone 16

Nici bine nu a trecut febra iPhone 15, căci Apple deja pregătește următorul model, iPhone 16. Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, se pare...

Schimbări importante în noul update Apple. iOS 18 va redefini experiența utilizatorilor

Cu lansarea iminentă a iOS 18, Apple se pregătește să redefinească complet experiența utilizatorilor iPhone, oferindu-le o libertate neegalată în personalizarea ecranului de pornire....

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă