Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

167 de înscriși la “O șansă pentru cuplurile infertile”, după prima zi

Un număr de 167 de cupluri s-au înscris în prima zi în programul privind acordarea unui sprijin financiar de circa 3.000 de euro cuplurilor infertile din Bucureşti pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.06.2018 - 14:18

"167 de cupluri s-au înscris în prima zi în programul derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, privind acordarea unui sprijin financiar de circa 3.000 de euro cuplurilor infertile din Bucureşti pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro. De asemenea, primele dosare au fost depuse deja la sediul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti", potrivit unui comunicat al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

O mie de cupluri din Bucureşti care au indicaţie medicală pentru FIV, iar vârsta partenerei este între 24 şi 45 de ani se vor califica pentru acest ajutor financiar. Restul condiţiilor pentru a primi acest sprijin apar în regulamentul postat pe site-ul ASSMB, la secţiunea Proiect FIV, sau direct pe www.fiv.assmb.ro.

Banii se acordă sub forma a două vouchere pentru fiecare solicitare. Tichetele se eliberează simultan, după cum urmează: etapa 1 - voucher medicamente (pentru tratamentul de stimulare se va acorda un voucher în valoare de 4.600 lei); etapa 2 - voucher proceduri medicale (pentru intervenţia medicală specifică se va acorda un voucher în valoare de 9.200 lei)", se arată în comunicat.

Proiectul "O şansă pentru cuplurile infertile" se va derula în farmaciile şi în unităţile sanitare specializate în FIV, care, conform regulamentului, au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Lista acestora este afişată pe site-ul ASSMB. Tot pe site-ul ASSMB pot fi completate cererile de înscriere, mai relevă sursa citată.

Comentarii