Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

111 cazuri noi de rujeolă

Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 16.092, din care 62 de decese.

Share

Rl online 0 comentarii

09.03.2019 - 10:53

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunțat că 111 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în 20 de judeţe şi în Bucureşti.

Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 8 martie este 16.092, din care 62 de decese.

În perioada 4 - 8 martie au fost raportate încă 111 cazuri nou confirmate, în 20 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Astfel, în Iaşi au fost raportate 17 cazuri, în Bihor - 16, în Prahova - 14, în Sălaj - 11, în Teleorman - 10, în Neamţ - 7, în Bucureşti, Mehedinţi şi Suceava - câte cinci, în Buzău şi Maramureş - câte patru, în Bacău, Călăraşi, Dolj - câte două, iar în Alba, Botoşani, Brăila, Dâmboviţa, Giurgiu, Timiş şi Vrancea - câte un caz.

Rujeola este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Citește totul despre:

#bucuresti #rujeolă #pojar

Comentarii

loading...