Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

10 sfaturi de îngrijire a zâmbetului în era stomatologiei digitale

Doctorul dentist Răzvan Boberis vine cu cele mai importante recomandări de care trebuie să ții cont, dacă vrei să ai un zâmbet frumos și sănătos.

Share

Dana Popa 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2018 - 15:08

Primul sfat și poate cel mai important este prevenția. Trebuie să știi că prevenția este foarte ieftină, iar tratamentele care apar ca urmare a neglijenței pot costa și de până la 20 de ori mai mult decât o vizită la dentist și decât o intervenție minoră. Dr. Răzvan Boberis (foto) arată care este temelia pe care se poate construi un zâmbet sănătos și frumos: Igiena și grija față de sănătatea danturii. Orice subiect legat de sănătatea sau de estetica dinților trebuie să facă referire la ritualul de îngrijire al danturii. Un om matur are 32 de dinți care, păstrați sănătoși, ajută în primul rând sănătatea întregului organism și calitatea vieții.

Prin urmare, spălatul dinților dimineața și seara, apa de gură, ața dentară, dușul bucal sunt toate extrem de importante, dacă vă doriți să aveți toți dinții sănătoși.

Trebuie să știți că la ora actuală stomatologia modernă înseamnă infrastructura digitală, roboți digitali, manopere și materiale de calitate datorită cărora pacienții sunt tratați rapid, cu puține vizite la dentist, fără durere, minim invaziv, la un raport preț-calitate eficient.

Alte recomandări importante de asimilat în stilul de viață pentru un zâmbet sănătos:

Evitați băuturile carbogazoase colorate;

Evitați dulciurile sau alimentele care conțin foarte mult zahăr;

Aveți grijă să nu vă accidentați poate atunci când practicați un sport de apă;
Chiar dacă pare absurd, nu desfaceți sticlele cu dinții!

Vizitați medicul dentist o dată la 6 luni!

Realizați detartrajul dentar o dată la 6 luni și tratați problemele!

Nu lăsați netratate obturațiile dentare (cariile dentare), deoarece acestea, în timp, pot conduce la pierderea dintelui;

Realizați tratamente estetice, doar dacă dinții sunt sănătoși!

Nu exagerați cu albirea dentară! Este un tratament estetic care se realizează maxim de două ori pe an.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD