Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IRES precizează că toate informările anunţate până acum ca provenind de la acest institut sunt false

Institutul Român pentru Evaluare și Strategie - IRES precizează că toate infomațiile vehiculate în media cu privire la estimări ale opțiunilor de vot rezultate din studiul exit poll realizat de către institutul nostru pentru Digi24 HD sunt false.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2016 - 20:24

Institutul Român pentru Evaluare și Strategie - IRES precizează că toate infomațiile vehiculate în media cu privire la estimări ale opțiunilor de vot rezultate din studiul exit poll realizat de către institutul nostru pentru Digi24 HD sunt false.

Datele culese de IRES pe parcursul zilei de duminică, 11 decembrie, la ieșirea de la urne, sunt complet securizate, acestea urmand a fi difuzate doar la ora 21.00, așa cum prevede legislația electorală din România și doar la postul de televiziune Digi24 HD, care este beneficiarul studiului exit poll.
 
Orice rezultate sau estimări atribuite IRES care sunt vehiculate în spațiul public înainte de ora 21.00 sunt simple speculații.

Citește totul despre:

Comentarii