Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vosganian: PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian comentează declaraţiile lui Klaus Iohannis la Consiliul Naţional al PNL referitoare la o nouă majoritate parlamentară şi eventuale alegeri anticipate, afirmând că PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă în țin să nu cadă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2019 - 11:36

”Iată ce declară KWI: „Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate”. O nouă majoritate presupune un nou Guvern. Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vină la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu ştiinţa noilor penelişti de a guverna. Până atunci, Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniştită în fotoliul prim-ministerial”, afirmă Vosganian

În ceea ce piveşte afirmaţia preşedintelui Iohannis conform căreia alegerile pot fi la termen sau anticipate, liderul ALDE spune că invocarea anticipatelor ”e o gogoriţă”, pentru că aşa ceva nu se poate întâmpla.

”Aşa că dacă vreţi să aflaţi ce pot gălăgioşii oponenţi de azi, dacă vreţi să vedeţi un Guvern PNL cu USR în coadă, întâi votaţi. Adică mergeţi în orb, blind. cum se zice la pocker. Ceea ce, adesea, sugerează cacealmaua. Dar asta abia la sfârşitul anului viitor. Până atunci PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă”, conchide Varujan Vosganian.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Consiliul Naţional al PNL, că va construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, spunând că „PSD trebuie să plece” şi că el îşi asumă ca obiectiv naţional viziunea unei Românii funcţionale, normale.

Comentarii