Foto: Arhivă

"Vom rămâne la guvernare și după alegerile generale", susține ministrul de Finanțe, Florin Cîțu

Ministrul Florin Cîțu a susținut, joi seară, că PNL va rămâne la guvernare și după alegerile generale (parlamentare) care vor avea loc în noiembrie sau în decembrie 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2020 - 21:49

"Vom rămâne la guvernare, altfel nu făceam acest program economic pe cinci sau zece ani", a declarat ministrul Florin Cîțu, când a fost întrebat de moderator dacă PNL va rămâne la guvernare și după alegerile generale din toamna sau din iarna de la sfârșitul anului 2020.

După cum se știe, în România vor avea loc alegeri locale în septembrie și alegeri parlamentare în noiembrie sau în decembrie 2020.

Pe de altă parte, întrebat dacă el va rămâne ministru de Finanțe, Florin Cîțu a răspuns că "aceasta e o decizie politică".

După cum se știe, premierul Orban și mai ales ministrul Cîțu s-au pronunțat în repetate rânduri că nu sunt bani pentru a dubla alocațiile pentru copii și pentru a mări pensiile cu 40 la sută. Dacă aceste două măsuri nu vor fi aplicate, este de presupus că rezultatul votului la alegerile parlamentare din anul 2020 va fi în defavoarea PNL și în favoarea PSD - care a cerut insistent să fie mărite și alocațiile și pensiile. 

Comentarii