Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban și ministrul Alexe (Foto: Inquam Photos)

Vom avea un nou ministru al Mediului. Costel Alexe a fost ales președinte al CJ Iași

Actualul ministru al Mediului și Pădurilor, Costel Alexe, va renunța la această funcție, întrucât el a fost ales președinte al Consiliului Județean Iași.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.09.2020 - 16:30

Actualul ministru al Mediului și Pădurilor, Costel Alexe, va renunța la această funcție, întrucât el a fost ales președinte al Consiliului Județean Iași, în urma voturilor exprimate la alegerile locale din 27 septembrie.

Pentru funcţia de preşedinte al CJ Iaşi, Costel Alexe a primit 104.656 voturi, ceea ce reprezintă 37,97 la sută, conform rezultatelor parţiale comunicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Următorul clasat a fost actualul preşedinte al CJ Iași, Maricel Popa (PSD), care a obţinut 79.168 de voturi (28,72 la sută).

Costel Alexe nu a anunțat încă oficial că va demisiona din funcția de membru al Guvernului, dar acest lucru era previzibil din momentul în care el a decis să candideze în alegerile locale.

Comentarii