8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăVlad Voiculescu nu exclude revenirea la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu nu exclude revenirea la Ministerul Sănătății

Voiculescu a fost întrebat, vineri seara, la Digi24, dacă la în negocierile cu PNL, Dan Barna și Dacian Cioloș ar trebui să ceară, pe lângă doleanța ca Florin Cîțu să nu mai fie premier, și ca Vlad Voiculescu să revină la Ministerul Sănătății.

Fostul ministru a încercat să evite răspunsul clar, spunând că persoana sa contează mai puțin, însă la insistențele jurnalistului a spus: „este o opțiune pe care nu avem de ce să o exludem”.

Întrebat dacă ar accepta din nou funcția de ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns că nu se ferește de această responsabilitate, pe care și-a asumat-o.

Întrebat ce a greșit în cele patru luni de mandat pentru ca să se ajungă la criză politică, Vlad Voiculescu a răspuns: „Cred că unele lucruri aș fi putut să le fac mai repede, mai bine. Cred că l-am evaluat greșit pe premierul României, nu mi-aș fi închiput vreodată că situația de acum ar putea să fie pricinuită de dumnealui în decurs de câteva zile. Sunt sigur că aș fi putut să comunic mai bine munca colegilor mei din Ministerul Sănătății”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă