Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă va susține întâlniri la nivel înalt cu oficiali de la Bruxelles

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni, săptămâna viitoare, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

Share

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 15.02.2018 - 13:49

Alături de cei doi oficiali sus-menționați, va fi „bineînţeles, o întâlnire cu comisarul european pe politici regionale, doamna Corina Creţu. (...) Este important pentru noi să arătăm deschidere şi cooperare atât cu statele membre UE, dar şi cu statele cu care avem un parteneriat strategic", a precizat premierul Viorica Dăncilă, joi, la începutul şedinţei de Guvern, citează Agerpres.

Totodată, ea a menţionat că a avut o serie de întâlniri cu ambasadori acreditaţi la Bucureşti, iar aceste întrevederi vor continua în perioada următoare.

"Aşa cum am anunţat în discursul de învestitură, în perioada următoare, vom intensifica acţiunile de politică externă şi relaţiile economice cu statele partenere. Cred că acest lucru este foarte important. De asemenea, vom accentua dimensiunea europeană a guvernării, vom încerca să participăm activ la discuţiile privind viitorul economic şi, nu în ultimul rând, vom trata cu o atenţie deosebită şi ne vom mobiliza pentru creşterea ratei absorbţiei fondurilor europene. În spiritul celor afirmate, vă informez că am avut întâlniri cu o serie de ambasadori acreditaţi la Bucureşti în această săptămână, voi continua aceste întâlniri tocmai pentru a pune în practică ceea ce am promis în discursul de învestitură", a adăugat Dăncilă.

Comentarii

loading...