Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă: Nu suntem o ţară de mâna a doua

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că România "nu este o ţară de mâna a doua" şi nici o ţară "neputincioasă".

Share

Florin Budescu 0 comentarii

29.06.2019 - 14:40

Dăncilă, care candidează pentru funcţia de preşedinte al PSD, a militat, în discursul său pentru "o Europă socială", în care România să conteze.

"Să nu ne temem de schimbare! Să nu evităm de discuţiile dificile despre subiectele zilei, de la schimbările climatice la evoluţia tehnologică accelerată. România trebuie să fie pregătită, ba chiar să aibă un pas în faţă pentru a se dezvolta corect.

Vrem o Românie care contează într-o Europă socială. Indiferent de ce vor unii să credem, nu suntem nicio ţară de mâna a doua, nici una neputincioasă în relaţia cu partenerii noştri europeni. Am dovedit că ştim locul pe care ni-l dorim în Europa. Acum, trebuie să dovedim că ştim ce Europă ne dorim. Una socială, deschisă şi cinstită pentru toţi cetăţenii săi", a afirmat Dăncilă, conform Agerpres.

Comentarii

loading...