Viorica Dăncilă n-a încercat să intre în PER. Cătălin Rădulescu spune că oricum era refuzată

Deputatul Cătălin Rădulescu, migrat de la PSD la Partidul Ecologist Român (PER), dezminte zvonul că Viorica Dăncilă ar fi cerut să intre și ea în PER pentru a primi un loc pe listele electorale.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2020 - 17:00

Deputatul Cătălin Rădulescu, "migrat" de la PSD la Partidul Ecologist Român (PER), dezminte zvonul că Viorica Dăncilă, fostul președinte al PSD, ar fi cerut să intre și ea în PER pentru a primi un loc pe listele de candidați ai PER la alegerile parlamentare.

"Doamna Dăncilă nici nu ne-a abordat, ca să discute cu noi subiectul ăsta, deşi în presă am văzut că a apărut o astfel de chestiune. Nu, nu am discutat cu dânsa", a precizat Cătălin Rădulescu într-o conferință de presă.

Pe de altă parte, deputatul Cătălin Rădulescu susține că Viorica Dăncilă nici n-ar fi avut șanse să fie primită în PER, chiar dacă ar fi solicitat.

"Eu personal, dacă m-ar fi contactat, aş fi refuzat-o din motivele mele personale care pur şi simplu sunt legate de faptul că a cedat prea uşor partidul acestor indivizi, ştiindu-i cine sunt", a susținut Cătălin Rădulescu.

Comentarii