20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă își folosește atacul preferat împotriva lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă își folosește atacul preferat împotriva lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă a spus că din partea sa există toată deschiderea şi că speră “ca până la urmă să se întâmple acest lucru”.

“Am dat un răspuns pozitiv invitaţiei trimise de către TVR, voi spune ‘Da’ oricărei dezbateri pe care o acceptă preşedintele României, consider că este o datorie a noastră, a candidaţilor, respectul pe care îl arătăm cetăţenilor români de a participa la această dezbatere. Cred că fiecare dintre noi, vând în vedere că am obţinut funcţii înalte în statul român, avem obligaţia să venim în faţa românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru sau dacă nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a făcut nimic şi a fost plătit cinci ani de zile din banii cetăţenilor, să venim cu un proiect, un plan al nostru de ţară, pentru că aşa a fost de fiecare dată şi acest lucru arată respectul pe care îl arătăm românilor, a declarat candidatul PSD.

Dăncilă a precizat dacă candidatul Iohannis vrea o dezbatere, va accepta ca aceasta să aibă loc la orice televiziune, în orice locaţie. “Cred că această dezbatere este necesară şi că este nedemn din partea preşedintelui României să refuze această dezbatere. Să înţeleagă că este o obligaţie faţă de cetăţenii români şi că cetăţenii nu acceptă această sfidare”, a spus şefa PSD.

“Vedem un preşedinte arogant care îi sfidează pe români, înţeleg că nu are ce să spună că în cinci ani de zile nu a făcut nimic decât vacanţe şi deplasări cât mai lungi, dar trebuie să spună de ce nu a făcut nimic în aceşti cinci ani de zile, trebuie să dea socoteală poporului român, cel puţin celor care i-au acordat votul în 2014, celor care au crezut în el şi pe care i-a dezamăgit în acest moment”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a efectuat duminică o vizită electorală în judeţul Buzău, unde s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PSD, a mers în Piaţa Centrală a municipiului Buzău, la nou înfiinţata Bancă de gene în domeniul agricol, în Parcul Crâng, precum şi la inaugurarea unei săli de sport în localitatea Limpeziş.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă