13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă, în DOLIU! I-a murit un apropiat!

Viorica Dăncilă, în DOLIU! I-a murit un apropiat!

Ciocănelea avea 48 de ani și, momentan, nu se știu cauzele morții sale. Conform anumitor surse, Ciocănelea este unul dintre oamenii care au stat în spatele controversatei OUG 114.

În 2012, DIICOT a început urmărirea penală față de Florin Radu Ciocănelea într-un dosar în care erau vizați și Sorin Ovidiu Vântu şi Liviu Luca, pentru spălare de bani şi delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 12 milioane de euro. În 2014, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Ciocănelea.

 Absolvent al Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti în 1986, cu specializarea inginer în foraj şi producţie de ţiţei şi gaze, Florin Ciocănelea a început să lucreze la Schela de Producţie Petrolieră Poeni din judeţul Teleorman. Șapte ani mai târziu a fost promovat ca inginer principal de zăcământ în compania Petrom, unde a ocupat funcţii de conducere până în 2004.

A fost membru al Consiliului de Administraţie al BRM (2001-2004), membru al Consiliului de Administraţie al Petromservice (2004-2005), preşedinte al Consiliului de Administraţie al Foserco (2005-2009), membru în Consiliul de Administraţie al Grup Servicii Petroliere (2005-2018).

Din 2010 până în 2015 a fost reprezentant al Melrose Resources, iar din 2016 până în 2018 reprezentant al Local Bankers Petroleum Canada si director Panbridge SRL, sucursala locală Bankers Petroleum.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă