10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă explică de ce a pronunțat "Euro douăzeci douăzeci"

Viorica Dăncilă explică de ce a pronunțat “Euro douăzeci douăzeci”

Viorica Dăncilă are o explicație uluitoare pentru gafa ‘Euro douăzeci douăzeci’: ‘Am vorbit 9 ani așa, e normal să-l duci mai departe”. 

”Să ştiţi că foarte mulţi au spus..au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de 9 ani la Bruxelles. La noi se…La Bruxelles există orizont 20-20 (n.r. citit douăzeci douăzeci), Euro 20-20 (n.r. citit douăzeci douăzeci). Când 9 ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să-l duci mai departe. Dar de-acum încolo voi zice „două mii douăzeci”, a explicat Dăncilă într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu la România TV.

“Trebuie să-i laşi să vorbească”

Invitată la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Viorica Dăncilă a fost pusă în fața unei întrebări mai incomode din partea jurnalistului. Ciutacu a întrebat-o ”Nu vă scoate din minţi că vă ţin ăştia tot aşa în „marioneta lui Dragnea”, „omul lui Dragnea”, „Dragnea face, Dragnea decide…”, iar Dăncilă a dat un răspuns fabulos: ”trebuie să-i laşi să vorbească”.

”Este normal că nu mă bucură aceste lucruri, dar în acelaşi timp am ajuns la concluzia că trebuie să-i laşi să vorbească pentru că dacă nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută lucruri mărunte să arunce cu noroi anumiţi oameni pentru că aşa au fost învăţaţi. Eu merg mai departe, încerc să ignor toate aceste lucruri şi de multe ori când îi văd atât de înverşunaţi pe lucruri atât de mărunte îmi dau seama că merg pe direcţia bună.

Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Sunt anumite lucruri care mi se par…Nu-mi vine să cred că cineva poate gândi aşa, dar în acelaşi timp caut să-mi păstrez echilibrul. Am o datorie, sunt premierul României şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri…”, a spus Dăncilă.

Cele mai citite

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă