Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorel Cataramă despre o înţelegere ocultă între palatele Cotroceni şi Victoria

Viorel Cataramă, preşedintele Dreapta Liberală, transmite într-un comunicat de presă, că formaţiunea pe care o conduce condamnă înţelegerea ocultă dintre palatele Cotroceni şi Victoria, Klaus Iohannis menţinând guvernarea PSD în schimbul susţinerii mascate pentru un nou mandat.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.07.2019 - 13:21

"Dreapta Liberală condamnă cu vehemență înțelegerea ocultă dintre palatele Cotroceni și Victoria! În schimbul susținerii mascate de către PSD pentru obținerea unui nou mandat, dl. Iohannis va asigura menținerea în continuare la guvernare a socialiștilor conduși de dna. Dancilă (eventul prin adăugarea PNL, pentru refacerea USL).


''Blatul'' este vizibil din depărtare: eliminarea dlui. I.M. Pascu din poziția de comisar european, renunțarea la acțiunea de punere în concordanță a legilor justiției cu deciziile CCR, poziția în cazul L.C. Kovesi, non-combatul evident...", transmite Viorel Cataramă, preşedintele Dreapta Liberală.


"În fapt, asistăm la o adevărată trădare de țară, interesele personale pentru ocuparea unor demnități vremelnice sunt pe cale să consacre o politică antinațională de distrugerea sistematică a sectorului privat, fîcând Româania dependentă tot mai mult de iîprumuturi (externe) sși de importuri, totul cu ajutorul ''brațului înarmat'' numit aristocrația bugetară, ale cărei privilegii și venituri continuă să crească într-un ritm amețitor, în timp ce controlează și abuzează tot mai feroce viața și proprietatea privată a cetățenilor", mai spune Cataramă.

Comentarii

loading...