Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Violeta Vijulie este noul președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici

Violeta Vijulie este trainer și specialist în comunicare instituțională, cu diplomă de licență la Universitatea București, Facultatea de Comunicare și Relații Publice.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

30.10.2020 - 18:12

 Noul președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) este Violeta Vijulie, ea ocupând până acum funcția de vicepreședinte. Numirea a fost semnată de premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban a semnat, astăzi, numirea Violetei Vijulie în funcția de președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

„Din poziția de vicepreședinte, Violeta Vijulie a reușit, în numai câteva luni, să atragă fonduri europene în valoare de 12.000.000 de lei care vor fi utilizate pentru crearea E-bugetar - baza de date cu toți bugetarii din România, pentru pilotarea Concursului Național dedicat recrutării funcționarilor publici și pentru instruirea a 7.500 de persoane pe domeniile managementul resurselor umane și digitalizare”, se arată într-un comunicat transmis de Agenție.

Violeta Vijulie este trainer și specialist în comunicare instituțională, cu diplomă de licență la Universitatea București, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, și diplomă de master în comunicare audio-vizuală la SNSPA, Facultatea de Comunicare „David Ogilvy”. Are o experiență în comunicare, management și proiecte europene, obținută în peste 20 de ani de activitate în mediul privat și public.

 

 

 

Comentarii