Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Protest în Cluj. Peste 100 de persoane cer demisia premierului Dăncilă

Aproximativ 100 de persoane protestează, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca şi cer demisia premierului Viorica Dăncilă, potrivit presei locale.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

29.04.2018 - 20:43

Protestatarii au afişat mesaje precum "Iohannis nu-i ierta, demisia", "Nu vrem ca penalii să facă legi", "Jos ciuma roşie", "Dăncilă demisia 20-20 ani fără PSD şi penali în posturi publice", dar şi steaguri tricolore şi cu # Rezist, precum şi steaguri ale Uniunii Euorpene. Protestatarii au scandat "Demisia", "Fără penali", "Justiţie nu corupţie", "Nu cedăm nu capitulăm".

„Actualul premire s-a dovedit incapabil să-și exercite mandatul la nivelul la care ne-am așteptat și nici măcar la un nivel mediocru; faptul care a pus capac, PSD și ALDE încearcă să politizeze BNR-ul (…) premierul Dăncilă a considerat că e foarte oportun să preia o prerogativă ce aparține strict președintelui, de a pleca în Israel și a lua măsuri legate de politica externă a țării. E o gravă încălcare a constituției și s-ar putea ca și consecințele să fie foarte grave. Acțiunile sale din ultima vreme au demonstrat că este incapabilă să se ridice la nivelul funcției în care a fost învestită”, au spus protestatarii, potrivit actualdecluj.ro.

Comentarii