VIDEO Orban: "Singura soluție ca să ne revenim este ca PSD să dispară de la guvernare"

Orban susţine că nu îl interesează cine va ieşi câştigător din lupta Dragnea versus Tudose şi spune că are în vedere o singură soluţie pentru ieşirea din această nouă criză politică. "Singura soluție ca să ne revenim este ca PSD să dispară de la guvernare", a declarat Orban.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2018 - 15:14

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, iese la rampă şi vine cu un atac dur în contextul scandalului din cadrul PSD. Orban susţine că nu îl interesează cine va ieşi câştigător din lupta Dragnea versus Tudose şi spune că are în vedere o singură soluţie pentru ieşirea din această nouă criză politică. "Singura soluție ca să ne revenim este ca PSD să dispară de la guvernare", a declarat Orban.

"Este a treia oară într-un an de guvernare când PSD creează o criză politică gravă. După criza OUG 13, după demiterea Guvernului Grindeanu, iată că PSD generează o nouă criză guvernamentală şi politică, cu consecințe extrem de grave asupra vieții de zi cu zi a românilor, asupra capacităţii de a asigura o bună guvernare României, cu consecinţe catastrofale asupra imaginii externe a României şi cu consecinţe extrem de negative asupra posibilităţii românilor de a duce o viaţă decentă.

Poziția PNL e simplă și clară: PSD dăunează grav României. Singura soluție ca să ne revenim este ca PSD să dispară de la guvernare!

Au primit votul cetăţenilor şi în loc să se ocupe de guvernare, PSD nu face altceva decât să-şi împartă feliile de putere, să-şi regleze conturile, nu face altceva decât să se răfuiască cu mediul economic, să modifice cu forţa Legile Justiţiei pentru a scăpa de faptele penale săvârşite. România nu mai poate să meargă înainte în acest fel.

Din punctul meu de vedere, atât Dragnea, cât și Tudose sunt la fel și reprezintă un rău pentru această țară. Nu mă interesează dacă va câștiga Dragnea sau dacă va câștiga Tudose în meciul dintre ei doi.

Ce mă interesează e că fiecare român pierde în urma scandalului perpetuu, a iresponsabilităţii şi a ticăloşiei celor care i-au minţit pe români, care au primit încrederea din partea românilor.

PNL va face toate demersurile posibile ca să pună punct acestei puteri nocive pentru România, care nu face altceva decât să dăuneze grav intereselor românilor.", a declarat Ludovic Orban, la Parlament.

 

Comentarii