Foto: Inquam

VIDEO. Ministrul Culturii, despre principala condiție pentru reluarea festivalurilor

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, pledează pentru necesitatea vaccinării, singurul mod în care ne putem relua viaţa alături de cei dragi, odată cu eliminarea restricţiilor.

Share

Rl online 0 comentarii

28.05.2021 - 11:19

"Premierul a lansat provocarea ce înseamnă vaccinul pentru tine, mai exact ce conţine vaccinul pentru tine. Pentru mine, vaccinul conţine siguranţă pentru cei dragi, strângeri în braţe, mese în familie şi posibilitatea de a vedea zâmbete, săli de spectacole pline, festivaluri şi eliminarea restricţiilor, predictibilitate", a spus Gheorghiu, într-un clip video postat pe Facebook.

"Ne-au ajutat aceste restricţii. Masca ne-a fost de folos, dar cu toţii ne dorim să renunţăm la ea. Dar o nu putem face în lipsa responsabilităţii faţă de sănătatea celuilalt. Eu m-am vaccinat. Acum e rândul tău. Îi provoc pe toţi secretarii de stat, pe managerii din instituţiile din subordinea Ministerului Culturii să spună ce conţine vaccinul pentru ei", a mai spus Bogdan Gheorghiu.

Vaccinarea nu înseamnă doar statistici şi cifre, "este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru a reveni la normalitate", a declarat prim-ministrul Florin Cîţu, la evenimentul de lansare a campaniei de informare publică privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Comentarii