Victor Ponta: Nu există PNL sau PSD, aici e un blat, deja s-a negociat votul moțiunii

Victor Ponta, liderul Pro România, acuză PNL și PSD că s-au înțeles în ceea ce privește votul moțiunii de cenzură iar Guvernul Orban va rămâne la guvernare.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2020 - 14:26

Victor Ponta este pesimist în ceea ce privește rezultatul votului la moțiunea de cenzură ce va fi dezbătută și votată de senatori și deputați într-o ședință comună, luni, de la ora 14.00.

„Şi blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi, cei de la Pro România, o să votăm moţiunea de mâine, deja rezultatul cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi cu gaşca foarte bine finanţată din Ilfov.”, a spus Victor Ponta la lansarea candidaților Pro România în județul Ilfov, citat de News.ro.

Liderul Pro România a adăugat că blatul dintre cele două mari partide este negociat și pentru alegerile locale din 27 septembrie cu scopul de a fi menținuți în funcții actualii primari.

„Campania electorală este gândită tot ca un blat între PSD şi PNL. Asta au vrut, să nu se facă campanie şi să rămână totul cum era înainte, or noi trebuie să spargem acest blat şi să reuşim să facem ce nu au reuşit alţii.”, și-a îndemnat Ponta simpatizanții Pro România.

Comentarii