13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăViceprimarul care s-a bătut cu Mutu, exclus din PSD

Viceprimarul care s-a bătut cu Mutu, exclus din PSD

Viceprimarul a declarat pentru Agerpres că este plecat din ţară şi că nu a fost convocat să participe la şedinţa PSD Sector 4.

“Eu nu am fost convocat la o astfel de şedinţă şi nu am primit o hotărâre în acest sens (vizând excluderea – n.r.)”, a precizat el.

Miercuri a fost convocată o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în vederea demiterii viceprimarului Aurelian Bădulescu, însă proiectul de hotărâre a întrunit doar 28 de voturi “pentru” şi 9 “împotrivă”, motiv pentru care acesta a rămas în funcţie.

Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi pentru (două treimi din numărul consilierilor generali).

Pe 30 ianuarie, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El menţiona că decizia a fost luată deoarece Bădulescu nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică. 

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă