Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vicepreședintele Parlamentului European, atac dur la Traian Băsescu

Lecții în "vaporeană" - așa cataloghează vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, atacurile lansate de fostul președinte al României, Traian Băsescu, la adresa ministrului Agriculturii, Petre Daea, după ce acesta a comparat sacrificarea porcilor cu Holocaustul.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 10:04

"Văd ca “personajul” care a distrus șansele României democratice, anihilând tot ce se făcuse cu greu bine înainte și amanetand viitorul țării - cred ca ați ghicit ca ma refer la Basescu - se adresează, in “vaporeana”, respectiv cu trivialități, înjurături și obscenități, singurul limbaj pe care îl știe, premierului și ministrului agriculturii ...

De ce nu a suflat, de pilda, un cuvințel la ce a spus președintele despre “evrei”? A tăcut mâlc! A prins curaj cu Daia, sperând, probabil ca israelienii o sa ia nota și o sa-i pună un “plus” la răboj. Îl anunț ca, cel mai probabil, relațiile lui obscure cu regimul Assad i-au compromis demult “răbojul” la Ierusalim!?

Iar legat de premier, niciun cuvânt, desigur, despre performanța reala a guvernului, ilustrata in cifre recunoscute de toată lumea, doar acuza ca este “omul lui Dragnea”.

Diferența este ca el a tăiat pensiile și salariile, in timp ce premierul le-a crescut considerabil!

Iar despre cât de mult va fi “compromisa România” de activitatea externa a premierului, mai este nevoie sa ne aducem aminte cum umbla el ca un ciumat la Bruges, cum nimeni dintre liderii europeni nu vroia sa îl lase sa se apropie de ei, după ce i-au salvat pielea in referendumul in care romanii îl demisesera?

Deci, mai ușor cu pianul pe scări, adică mai ușor cu “lecțiile” domn “căpitan”!

Comentarii

loading...