Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-o locuinţă din Alba Iulia.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.04.2018 - 12:12

Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere. Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz. 

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Alba pentru Ziarul Unirea. 

Alin Cucui avea 42 de ani şi era căsătorit. El a candidat în 2016 pe listele PNL şi a fost ales vicepreşedinte din partea acestei formaţiuni politice. 

Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. 

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună...am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău...Rămas bun, prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete...Ne vei lipsi, frate!”, scrie Roman pe Facebook. 

 

Comentarii