Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Vicepremierul Paul Stănescu: "Consiliat" de fostul bodyguard a lui Nicu Gheară

Vicepremierul Paul Stănescu susţine, referitor la noul său consilier, Mihai Călin Novacescu, cel care ar fi fost anterior garda de corp a lui Nicu Gheară, că nu cunoştea acest aspect, refuzând să precizeze ce îl recomandă pentru acest post.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2018 - 11:57

"M-am sesizat şi eu că consilierul meu ar fi fost garda de corp a nu ştiu cui. Nu-l cunosc, nu am auzit de Nicu Gheară. Voi cerceta, voi analiza şi voi lua o decizie. E treaba mea în ce mă consiliază. Da, e plătit de stat. Consilierii sunt pe diferite probleme pe care le consider importante. E problema mea în ce mă consiliază", a declarat Paul Stănescu, la instanţa supremă.

Întrebat dacă angajarea lui Novacescu are legătură cu faptul că vicepremierul a renunţat la protecţia SPP, Stănescu a spus: "Nu are nicio legătură. Îl cunosc de peste 20 de ani. Nu am fost căsătorit cu el. (...) E minor cazul. Nu am nevoie de protecţia nimănui."

Întrebat ce îl recomandă pe consilier, Stănescu a spus: "Nu pot să răspund la întrebarea asta. Ce să vă răspund? L-am angajat de o zi sau două. Nu i-am dat atribuţii până acum".

 
Mihai Călin Novacescu ar fi fost garda de corp a lui Nicu Gheară, iar apoi angajat al SPP, potrivit flux.24.

Comentarii