Vicepremierul către primari: "Nu decontăm bani pe ochi frumoși!"

Raluca Turcan spune că Guvernul Orban va continua seria controalelor la primăriile din toată țara pentru a depista decontările frauduloase, în special cele prin proiectele finanțate prin PNDL1 și PNDL 2.

Rl online 0 comentarii

22.01.2020 - 18:59

Vicepremierul Raluca Turcan susține că prin intermediul PNDL mulți primari au risipit banii publici și tocmai de aceea Guvernul nu va deconta facturi în valoare de 53 de milioane de lei. Turcan arată că Executivul va continua seria verificărilor, iar cei care nu și-au făcut treaba vor răspunde în fața legii.

"PSD s-a lăudat că “a scos România din noroaie” cu PNDL dar, în realitate, a risipit banii publici prin acest program!

La o primă verificare a proiectelor finanțate prin PNDL1 și PNDL 2, guvernul PNL a găsit nereguli grave, așa că va sista plata a 53 milioane de lei. Multe proiecte fie au fost făcute doar pe hârtie, fie au fost făcute în bătaie de joc, de mântuială, fie constructorii nu au respectat termenele.

Să fie foarte clar: guvernul Orban NU va opri PNDL, dar nici nu va deconta facturi pe ochi frumoși! Vor fi decontate doar facturile care au în spate proiecte concrete în folosul românilor. Cei care pretind decontări pentru lucrări de mântuială vor răspunde pentru fiecare leu cheltuit.", susține Raluca Turcan.

 

 

 

Citește totul despre:

#raluca turcan #pndl

Comentarii