Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vcitor Alistar: "Nu am informații că acest protocol a fost denunțat"

Victor Alistar, membru CSM, spune că nu există informații în acest moment care să arate că protocolul dintre Înalta Curte și SRI nu mai este în vigoare.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2018 - 20:04

”Aș vrea să precizez câteva lucruri. Justiția se înfăptuiește exclusiv pe baza legilor organice. Nu poate exista nicio infralegiferare. Justiția nu poate fi ocultă, cu documente care nu sunt la cunoștința ambelor părți. Al treilea element este foarte important. Să nu ne ducem pe vânătoare de vrăjitoare, ci să verificăm ca aceste lucruri să nu se mai repete. Este de neînțeles sau este de clarificat cum există un protocol între instanța imparțială și acuzare sau un serviciu de informații, într-o procedură judiciară publică (...) Nu am informații că acest protocol a fost denunțat” a spus Victor Alistar la ”100 de minute”.

Comentarii

loading...