16 C
București
duminică, 4 iunie 2023
AcasăPoliticăVanghelie: Țara trebuie condusă de politicieni, nu de securiști care să ...

Vanghelie: Țara trebuie condusă de politicieni, nu de securiști care să trimită medici în pușcărie

În toată lumea, „țara este condusă de politicieni, nu de securiști care să trimită medicii și profesorii în pușcărie”, iar acest lucru trebuie respectat și în România, a declarat, luni, Marian Vanghelie.

El a făcut această declarație în momentul în care și-a depus candidatura, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5.

Ca și până acum, Marian Vanghelie candidează din partea PSD.

„Putem să aducem Sectorul 5 după ce am făcut o serie de lucruri şi am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învăţământul şi parcurile arătau într-un alt fel. După ce am făcut aceste lucruri, astăzi cu experienţa mea de peste 15 ani, vă spun am o imagine exactă vis a vis de Sectorul 5, ceea ce trebuie de făcut”, a promis, luni, Marian Vanghelie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă