13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăVanghelie: Ponta s-a întâlnit cu Coldea în Turcia pentru a pune la...

Vanghelie: Ponta s-a întâlnit cu Coldea în Turcia pentru a pune la cale un nou plan

„Acest fenomen, Victor Ponta ajunge să facă politică din nou după ce a stat la masă cu Maior şi Coldea, după ce a băgat oameni la puşcărie? Ce să mai facă acest fenomen în politică, să-i aducă din nou pe Oprea şi pe Maior?”, a declarat Marian Vanghelie, vineri, la Antena 3.

Fostul edil al setorul 5 a mai precizat că în spatele lui Victor Ponta s-ar afla şi acum Coldea şi Oprea, fostul premier având recent o întâlnire cu ex adjunctul SRI în Turcia.

„Acum trei luni, Victor Ponta a avut o întâlnire cu Florian Coldea în Turcia şi atunci au pus la cale acest plan. În spatele lui Ponta se află şi Oprea”, a completat Marian Vanghelie.

Declaraţiile vin în contextul în care Victor Ponta şi Daniel Constantin au lansat partidul Pro România care a atras, numai în ultima săptămână, mai mulţi parlamentari social-democraţi. Ponta a anunţat că a fost depusă cererea pentru constituirea unui grup parlamentar şi a menţionat că vor mai veni şi alţi aleşi către Pro România.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă