18.9 C
București
marți, 27 septembrie 2022
AcasăPoliticăUSR PLUS va păstra Ministerul Sănătății, iar Voiculescu rămâne în politică, susține...

USR PLUS va păstra Ministerul Sănătății, iar Voiculescu rămâne în politică, susține Anca Dragu

Ministerul Sănătății „e normal să rămână la PLUS”, chiar dacă Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății, consideră președintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS).

„Ne uităm şi la USR şi la PLUS, la USR PLUS, la câteva nume şi încercăm să găsim cea mai bună soluţie, tocmai pentru a continua reformele pe care Vlad Voiculescu le-a început”, a declarat, duminică, Anca Dragu, într-o emisiune a postului Prima TV.

Anca Dragu a fost întrebată de moderator dacă Vlad Voiculescu, după ce a fost dat afară din funcția de ministru în Guvernul Cîțu, va mai avea o activitate politică și, la această întrebare, a răspuns afirmativ.

„Absolut. Vlad este un politician tânăr şi este un tip foarte muncitor, foarte devotat. Am lucrat cu el, îl cunosc, este un om care are exact ceea ce îi trebuie politicianului modern. Se gândeşte la binele general, la binele public, nu face parte din categoria oamenilor care au venit în politică pentru a trage foloase în mod personal. Da, are viitor şi chiar vreau să aibă viitor în politică”, a subliniat Anca Dragu.

Până ce USR PLUS va indica un alt ministru la Sănătate, atribuțiile postului sunt asigurate, interimar, de secretarul de stat Andrei Baciu – numit în acest post, doar provizoriu, de premierul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Berlusconi susține că rușii l-au „împins” pe Putin în războiul din Ucraina

Silvio Berlusconi, fostul premier italian de trei ori, al cărui partid ar urma să revină la guvernare după alegerile generale de duminică, a stârnit...
00:01:29

VIDEO: Turiștii londonezi se bucură de scăderea lirei sterline, în timp ce rezidenții sunt îngrijorați

În timp ce lira sterlină a atins un minim record față de dolar și obligațiunile britanice s-au scufundat luni, turiștii internaționali care au vizitat...

Sorin Cîmpeanu șterge comentariile de pe Facebook – Marian Godină, „victima” Ministrului Educației: „Să vă fie rușine”

După ce a ieșit la iveală articolul Emilie Șercan cu privire la plagiatul ministrului Sorin Cîmpeanu, celebrul Marian Godină, i-a lăsat pe Facebook, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă