Vlad Voiculescu (Foto: Facebook)

USR - PLUS și PNL vor să aibă candidați comuni la alegerile locale

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, au anunţat că negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidaţi comuni la primăriile de sector sunt tot mai avansate.

Mihai Diac 0 comentarii

19.07.2020 - 17:41

"Ce pot să vă spun este că lucrurile au avansat şi că avansează. Suntem optimişti că o să avem o reuşită şi capacitatea să avansăm o echipă cu care să facem campanie şi să spunem bucureştenilor da, cu oamenii aceştia vom face treabă şi vom schimba Bucureştiul", a declarat, duminică, într-o conferință de presă, Claudiu Năsui.

"La nivelul Sectoarelor negocierile funcţionează în continuare. Mingea în acest moment este la PNL. Principiile noastre sunt cele pe care le-am spus şi am tot repetat. Aşteptăm şi suntem optimişti de data asta că, săptămâna viitoare, vă vom putea spune rezultatele acestor negocieri, rezultate care vor fi în folosul bucureştenilor. Dacă la sfârşit venim cu o echipă cu care să fim toţi mândri, după un compromis sau altul, cred că acesta este un lucru bun pentru fiecare dintre noi", a afirmat, la rândul lui, fostul ministru Vlad Voiculescu.

Amintim că, la alegerile pentru Primăria Capitalei, candidatul alianței USR - PLUS, Nicușor Dan, a anunțat că va fi susținut și de PNL.

Comentarii