Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

USR ar dori un referendum pentru modificarea Constituției în luna august

Conducerea USR a anunțat, duminică, posibilitarea organizării unui referendum în luna august.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2020 - 18:47

Liderii USR ar dori un referendum prin care să se decidă dacă populația României acceptă ideea modificării Constituției, prin introducerea în textul acesteia a faimoasei condiții "Fără penali".

Această inițiativă legislativă a fost lansată de USR acum un an și ar duce, dacă ar fi aprobată, la interzicerea candidaturii la o serie de funcții din statul român a presoanelor care au fost condamnate la pedepse privative de libertate.

Referendumul va fi organizat doar după ce proiectul legislativ de modificare a Constituției ar fi aprobat de Parlamentul României.

Comentarii

loading...