20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăAldineEroul de la Londra s-a întors acasă. Florin Morariu face terapie şi...

Eroul de la Londra s-a întors acasă. Florin Morariu face terapie şi încearcă să îşi revină din şoc

Florin Morariu, brutarul român celebru după intervenţia în atentatul de luna trecută de la Londra s-a întors acasă. E încă marcat de moment şi face terapie psihologică.

Acasă, la Iaşi, încearcă să se liniştească şi să se hotărască ce va face pe mai departe. Este însă dezamăgit de felul în care l-au tratat autorităţile române şi britanice.

Imaginile filmate de românul Florin Morariu în timpul atentatului de la Londra au făcut înconjurul lumii, iar pe brutarul anonim din Iaşi l-au transformat într-un adevărat erou.

Azi, la o lună şi jumătate, Florin Morariu s-a întors la Iaşi, acasă, dar momentele acelea înca îl urmăresc. Românul care a încercat să îi oprească pe terorişti şi a adăpostit trecătorii îngroziţi de atentate a devenit celebru peste noapte.

Celebritatea a venit însă la pachet cu frica şi dezamăgirea. Florin spune că a cerut protecţie, se temea că ar putea fi recunoscut de apropiaţii teroriştilor şi atacat.

Nici autorităţile române, nici cele britanice nu au răspuns după cum şi-ar fi dorit el. Acum, în linişte, la Iaşi şi-a regăsit familia şi prietenii. Florin Morariu nu e încă hotărât ce va face mai departe. E sigur însă ca atentatele de la Londra i-au marcat viaţa într-un fel special.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă