Foto: arhivă

Unde ar fi fost Viorica Dăncilă fără Liviu Dragnea? Informație de ultimă oră

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat joi că, chiar şi fără fostul lider al social-democraţilor Liviu Dragnea, ea ar fi fost tot în Partidul Social Democrat, informează Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 14.11.2019 - 22:20

Întrebată, într-o conferinţă de presă, unde ar fi fost fără Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a răspuns: "Tot în PSD".

"Dacă iau istoria activităţii mele în PSD pot să vorbesc despre ceea ce a fost. (...) Am intrat în PSD în 1996, înaintea domnului Dragnea. Nu l-am adus eu pe domnul Dragnea în partid, nu am aroganţa aceasta şi nici nu pot să spun lucruri pe care nu le-am făcut. Eu îmi asum istoria partidului. (...) Cum şi domnul Iohannis trebuie să îşi asume istoria partidului din care face parte, istoria unui partid care a adus austeritate şi multe lacrimi pe faţa pensionarilor sau a salariaţilor. Eu nu ştiu acum unde eram, ştiu că eram europarlamentar, mai departe nu ştiu. În acelaşi timp, trebuie să spun că am beneficiat de încrederea domnului Dragnea pentru numirea în funcţia de premier, pentru că era preşedintele partidului şi fără acordul domniei sale nu se putea realiza acest lucru, cum am beneficiat de încrederea tuturor colegilor", a adăugat Dăncilă.

Liderul PSD a spus că nu are de unde să ştie dacă Liviu Dragnea s-a bucurat sau nu că a intrat în turul al doilea al prezidenţialelor.

Comentarii