Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

K. Simson

Undă verde pentru Kadri Simson, comisarul propus pentru Energie

Undă verde pentru Kadri Simson, transmite Adina Vălean, cea care a condus evaluarea audierii acesteie

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2019 - 14:15

“În această după-amiază am condus evaluarea audierii Comisarului desemnat pentru energie, doamna Kadri Simson (Estonia). În urma acestei ședințe, am decis împreună cu o majoritate de două treimi a coordonatorilor grupurilor politice să dăm undă verde candidaturii sale. În continuarea procedurii, comisia ITRE va redacta o scrisoare care va conține evaluarea punctuală a răspunsurilor candidatei, precum și decizia pozitivă... asupra candidaturii.

Portofoliul doamnei Simson este de o importanță majoră pentru viitorul energetic al Uniunii Europene. De aceea, îi urez succes pe parcursul mandatului său și o strânsă cooperare cu Parlamentul.” - Adina Vălean, euro parlamentar român PNL, Președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie

Comentarii