Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un site acuzat că difuza știri false despre coronavirus va putea să-și reia funcționarea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) o solicitare de redeschidere a site-ului www.justiţiarul.ro, a anunțat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2020 - 00:19

GCS a precizat că decizia de redeschidere a site-ului a fost luată la cererea unui jurnalist care a promis că va scoate de pe site acele articole ce conţineau "informaţii false".

"Grupul de Comunicare Strategică a analizat cererea transmisă şi a fost de acord cu redeschiderea site-ului menţionat, cu condiţia ca administratorul să respecte următoarele condiţii de transparenţă şi etică jurnalistică: eliminarea articolelor ce conţineau informaţii false referitoare la COVID - 19; filtrarea, pe viitor, de către administratorul site-ului, a materialelor referitoare la acest subiect şi publicarea doar a acelor materiale care conţin informaţii din surse oficiale şi credibile; asumarea publică a identităţii site-ului www.justitiarul.ro, cu indicarea adresei de contact şi a persoanelor/persoanei care administrează conţinutul site-ului", menționează comunicatul difuzat, joi, de Grupul de Comunicare Strategică. 

Comentarii