Valeriu Lupu (Foto: Facebook)

Un secretar de stat și-a dat demisia după ce a provocat un accident rutier

Valeriu Lupu şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat preşedintele organizației PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2020 - 11:39

Valeriu Lupu este membru PMP. Demisia acestuia din funcția de secretar de stat s-a produs după ce s-a aflat la volanul unei mașini care a produs un accident rutier în municipiul Timișoara.

"PMP Timiş se delimitează de orice acţiune / incident în care sunt implicaţi membrii / susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritatea şi onestitatea membrilor săi, indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi a moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. Pe această cale, ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate", a anunțat Cornel Sămărtinean, liderul PMP Timiș, într-un comunicat transmis vineri seară.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiș anunțase că poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat de 56 de ani care a lovit o maşină într-o parcare din Timişoara şi care, după aceea, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a refuzat și să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit unor surse judiciare, autorul accidentului este Valeriu Lupu, care la acel moment era secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Comentarii