4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăUn secretar de stat și-a dat demisia după ce a provocat un...

Un secretar de stat și-a dat demisia după ce a provocat un accident rutier

Valeriu Lupu este membru PMP. Demisia acestuia din funcția de secretar de stat s-a produs după ce s-a aflat la volanul unei mașini care a produs un accident rutier în municipiul Timișoara.

“PMP Timiş se delimitează de orice acţiune / incident în care sunt implicaţi membrii / susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritatea şi onestitatea membrilor săi, indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi a moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. Pe această cale, ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate”, a anunțat Cornel Sămărtinean, liderul PMP Timiș, într-un comunicat transmis vineri seară.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiș anunțase că poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat de 56 de ani care a lovit o maşină într-o parcare din Timişoara şi care, după aceea, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a refuzat și să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit unor surse judiciare, autorul accidentului este Valeriu Lupu, care la acel moment era secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă