Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest civic cu sicriu la Timişoara. Defunctul - Justiţia

Un protest civic a avut loc aseară, în Piaţa Victoriei, la Timişoara

Un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi, membri ai ANOSR, a avut loc, sâmbătă seară, la Timişoara, în Piaţa Victoriei. Tinerii au adus un sicriu invelit în steagul tricolor pe care au scris cuvântul ”Justiţie” şi au aşezat lângă el candele.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 07.01.2018 - 09:50

Aproximativ 200 de studenţi din 15 centre universitare din România s-au adunat, la Timişoara. Sâmbătă seară, aceştia au participat la un protest faţă de modificările Legilor Justiţiei, informează News.ro.

Protest naţional la Timişoara

Tinerii au venit încolonaţi, din Complexul Studenţesc, până în Piaţa Victoriei. Ei au purtat pe umeri un sicriu învelit în steagul tricolor, pe care au scris cuvântul ”Justiţie”.

În faţa Operei din Timişoara, sicriul a fost aşezat pe caldarâm, iar lângă el tinerii au aşezat candele aprinse.

"Leagea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi", "Visul meu din studenţie, o ţară fără hoţie", "Am venit din toată ţara, protestam la Timişoara", sunt doar câteva dintre lozincile strigate de tineri. Unii dintre ei au purtat pancarte, iar alţii steaguri tricolore.

Comentarii

loading...