3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăUn fost prefect al Capitalei sare la gâtul lui Ciucu după comparația...

Un fost prefect al Capitalei sare la gâtul lui Ciucu după comparația deplasată a edilului Sectorului 6

Fostul prefect al Capitalei, Sever Stana, reacționează după ce primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a făcut recent o comparație între spitalul construit de Asociația Dăruiește Viață și cel pe care îl promite primăria sa, spunând că nu poți asemăna un Logan cu un Ferrari.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, cu titlul „SF-urile lui Ciprian Ciucu și risipirea banului public!”, Stana arată că actualul edil al Sectorului 6 irosește sume considerabile din banii publici pe studii de fezabilitate „proaste și nefolositoare”.

#CiprianCiucu nu este un geniu al administrației locale! Nici pe departe! Este, însă, un foarte bun cunoscător al modului prin care se pot „risipi” banii publici în mod… legal. Destinația lor? Aici este un alt subiecți pentru o discuție ulterioară.

Context: existența unui spital în #Sectorul6 nu este o mare descoperire a lui #CiprianCiucu! Este o necesitate pentru comunitatea din Sectorul 6! O necesitate de mai bine de 10 ani!

Însă, această necesitate a fost re-evaluată de #CiprianCiucu. Re-evaluaă într-o manieră proprie. Așa, cum de altfel, a făcut în cei 3 ani de mandat. Dar, re-evaluarea este făcută astfel încât să existe și „beneficiari”. Evident, beneficiarii nu sunt cetățenii Sectorului 6! Ci, alții…

Deci, studiul de fezabilitate inițial estima un cost de aproximativ 70 miloane de euro?

Acum studiul de fezabilitate va fi refăcut la cererea și sub „atenta” îndrumare a BDCE? Ce înseamnă? Un fel de Logan cu dotări de Ferrari!

Dar, întreb: Cine decontează banii risipiți pe studii proaste și nefolositoare ?

Poate că studiile inițiale, așa cum au fost realizate, au fost “folositoare” unora (vorbește lumea).

Sigur că BDCE sesizând imbecilitatea SF-ului inițial a cerut și s-a și oferit să coordoneze refacerea studiului, că doar nu putea finanța o tâmpenie!

Deci, #CiprianCiucu mai ușor cu pianul pe scări! Ești și incompetent și impostor! Din păcate, nu ai simțul ridicolului. Altfel, ai pleca de la conducerea Primăriei Sector 6!”

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă