23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăUn consilier PNL spune că a fost amenințat de Marian Oprișan

Un consilier PNL spune că a fost amenințat de Marian Oprișan

Consilierul judeţean PNL din Vrancea Ovidiu Burduşa susţine că, în şedinţa de luni a Consiliului Judeţean, a fost ameninţat de preşedintele CJ, Marian Oprişan. La un moment dat, în timpul şedinţei, Ovidiu Burduşa i-a pus o întrebare lui Oprişan, moment în care acesta i-a răspuns: ”Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. (..) Dar dacă vrei să mă ocup serios de tine, mă ocup”.

La finalul şedinţei ordinare de luni a Consiliului Judeţean Vrancea, între preşedintele instituţiei, Marian Oprişan, şi consilierii liberali a avut loc un schimb de replici.

La un moment dat, consilierul PNL Ovidiu Burduşa a vrut să-i adreseze o întrebare lui Oprişan, iar acesta a replicat: “Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. Eu nu mi-am permis să scriu mizerii despre dumneata, dar dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup”.

Ulterior, Marian Oprişan a spus, referindu-se la momentul alegerilor: “Vă bat de vă sună apa-n cap”.

“Ştiţi ce aţi făcut voi la europarlamentare? Aţi trezit un uriaş care dormea. Vă bat de vă sună apa în cap. Înţelegi? Vă sună apa-n cap”, s-a adresat Marian Oprişan consilierilor PNL, referindu-se la viitoarele alegeri.

Consilierul PNL Ovidiu Burduşa s-a simţit ameninţat de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

“Am venit la o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea, la un moment dat, când se numărau voturile, pentru că a fost un vot pentru a stabili nişte comisii, s-au creat nişte discuţii. Domnul preşedinte era foarte nervos după emisiunea de duminică seară de la Pro Tv. La un moment dat, l-am întrebat dacă a urmărit emisiunea, a zis că nu, apoi a acuzat un primar PNL că a minţit în acea emisiune, deşi spusese că nu a văzut şi atunci am vrut să-i mai adresez o întrebare. Nu mi-a permis, a spus că şi aşa mi-a permis prea multe şi de acum se va ocupa de mine. L-am întrebat dacă a fost o ameninţare, a răspuns că a fost o constatare”, a declarat pentru News.ro consilierul PNL Ovidiu Burduşa.

El a adăugat că, în orice stat european, preşedintele unei instituţii şi-ar fi dat demisia după o asemenea atitudine sau, dacă nu, un superior i-ar fi cerut să părăsească funcţia. 

“E prima şedinţă de consiliu judeţean de la care mă întorc la Roma cu un gust amar. Sunt o persoană care-şi face datoria şi, de altfel, deşi fac naveta de la Roma la Focşani pentru a participa la şedinţele de consiliu judeţean, am cu şase prezenţe în plus faţă de Marian Oprişan care locuieşte în Vrancea. Nu mi se pare corect să fiu atacat într-o asemenea manieră de cineva care stă în Consiliul Judeţean din 1992 şi, în tot acest timp, nu a învăţat să-şi respecte colegii. Ameninţarea m-a lăsat rece, însă nu credeam că în 2019 se mai poate întâmpla aşa ceva, într-un judeţ dintr-o ţară membră a Uniunii Europene”, a mai spus Burduşa.

Cele mai citite

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă